Franskinspirerad gryta
I onsdags så var både jag och Andreas tomma på fantasi när det gällde matlagning. Vi har under en period haft väldigt dålig matinspiration, det blir lätt att man äter samma rätter som man kunnat i hundra år. Och jag var inte sugen på något av det vanliga, jag visste bara att jag var sugen på något som smakade dijonsenap. Det slutade med ett toppenrätt faktiskt!
Tänkte dela med mig receptet här:

4 portioner
ris
ca 500g skinkschnitzel
2,5 dl creme fraiche
1,5 dl matlagningsgrädde
3 msk dijonsenap
Torkad timjan
salt & peppar
10-15 körsbärstomater
Guldsoya
Koka riset. Dela schnitzeln i kuber och stek i rikligt med smör. När köttet fått färg så blanda i creme fraiche, matlagningsgrädde och dijonsenap. Droppa i några droppar guldsoya tills du får den färg du vill ha. Smaka av med timjan, salt och peppar. Låt puttra tills riset är klart. Lägg i delade körsbärstomater ca 5 minuter innan servering.
Superenkelt och supergott!
/Catharina
/Catharina